Jadłospis
Numer konta na który Rodzice powinni dokonywać opłat za obiady
Nr konta: BS Skępe
54 9546 0004 2001 0000 0664 0001
Poniedziałek 22.04. | Wtorek 23.04. |
Środa 24.04. |
Czwartek 25.04. |
Piątek 26.04. |
Barszcz ukraiński (alergen:seler, śmietana), chleb (zawiera gluten) Spaghetti z mięsem Jogurt owocowy |
Ryżanka na rosole (alergen: seler) Udko pieczone, ziemniaki Surówka z kapusty pekińskiej Sok 0,3l 100% malina, brzoskwinia, marchew |
Kapuśniak ze słodkiej kapusty (alergen: seler, śmietana), chleb (zawiera gluten) Szynka w sosie śmietanowym (alergen: śmietana) z kaszą jęczmienną (zawiera gluten) Ogórek konserwowy Jabłko |
Barszcz biały z makaronem (alergen: seler, śmietana) Karkówka duszona w sosie, ziemniaki Kalafior z bułeczką (alergen: masło) Sok 0,2l 100% jabłko |
Zupa po węgiersku (alergen: seler), chleb (zawiera gluten) Ryba zapiekana z serem (alergen: ryba), ryż Surówka z młodej kapusty pomarańcza |
Produkty zawierające GLUTEN to:
Pieczywo, kasza jęczmienna
Produkty użyte zawierające ALERGENY to:
Seler, jajka, śmietana, musztarda i ryby.
Sałatki przygotowane są ze świeżych produktów.
Do obiadu podawana jest woda przegotowana.