Jesteś tutaj: Start / Jadłospis

Jadłospis

 Numer konta na który Rodzice powinni dokonywać opłat za obiady

 

Nr konta: BS Skępe

54 9546 0004 2001 0000 0664 0001

 

 poniedziałek 7.01
wtorek 08.01.
środa 09.01.
czwartek 10.01. 
piątek 11.01. 

 

Parzybroda z mięsem (zawiera seler), chleb (zawiera gluten)

Barszcz czerwony z makaronem (zawiera seler i śmietanę)

Zacierki z boczkiem (zawiera seler i jajka), chleb (zawiera gluten)

Krupnik na żeberkach (zawiera seler), chleb (zawiera gluten)

Rosół drobiowy z makaronem (zawiera seler)

Racuszki z jabłkiem (zawierają jogurt naturalny i jajka) 

Kotlet z piersi (zawiera jajka), ziemniaki  Klopsy w sosie grzybowym z makaronem  Filet z indyka w sosie słodko-kwaśnym z ryżem Filet rybny panierowany, ziemniaki

Sok 100% 0,3l

jabłko/malina/truskawka

 Marchewka z groszkiem i masłem Ogórek kiszony  Jogurt owocowy

Surówka z białej kapusty 

 

 Owoc  Jabłko   Sok 100% 0,2l jabłko/pomarańcza

Do obiadu podawana jest woda przegotowana.

Sałatki przygotowane są ze świeżych produktów .

Produkty użyte zawierające ALERGEN to: Seler, jajka, śmietana, mleko, musztarda i ryby.

Produkty zawierające GLUTEN to:

Pieczywo, kasza jęczmienna