Jadłospis
Numer konta na który Rodzice powinni dokonywać opłat za obiady
Nr konta: BS Skępe
54 9546 0004 2001 0000 0664 0001
Poniedziałek 15.04. | Wtorek 16.04. |
Środa 17.04. |
Czwartek 18.04. |
Piątek 19.04. |
Krupnik na żeberkach (alergen:seler), chleb (zawiera gluten) Pierś z kurczaka w sosie słodko-kwaśnym z ryżem Sok 0,3l 100% malina, brzoskwinia, marchew |
Barszcz czerwony z makaronem (alergen: seler, śmietana) Kotlet schabowy (alergen:jajka), ziemniaki Pomidor z cebulką Gruszki |
Kapuśniak ze słodkiej kapusty (alergen: seler) Gulasz z kaszą jęczmienną (zawiera gluten) Sałatka z ogórka kiszonego Jabłko |
Jarzynowa (alergen: seler, śmietana) Klopsy (alergen:jajka) w sosie grzybowym z makaronem Surówka z czerwonej kapusty Sok 0,2l jabłko |
Pieczarkowa z makaronem (alergen: seler, śmietana) Jajko sadzone (alergen: jajka), ziemniaki Sałata ze śmietaną (alergen: śmietana) Rożek z jabłkiem |
Produkty zawierające GLUTEN to:
Pieczywo, kasza jęczmienna
Produkty użyte zawierające ALERGENY to:
Seler, jajka, śmietana, musztarda i ryby.
Sałatki przygotowane są ze świeżych produktów.
Do obiadu podawana jest woda przegotowana.