Jesteś tutaj: Start / Świat ucznia > / Dzwonki

Dzwonki

Lekcja

Czas trwania lekcji

Długość przerwy

  1.  

8:00 – 8:45

5 min.

  1.  

8:50 – 9:35

10 min.

  1.  

9:45 – 10:30

10 min.

  1.  

10:40-11:25

20 min.

  1.  

11:45-12:30

15 min.

  1.  

12:45-13:30

5 min.

  1.  

13:35-14:20

5 min.

  1.  

14:25-15:10

5 min.

  1.  

15:15-16:00

5 min.

  1.  

16:05-16:50